Beauty

5 lucruri pe care orice viitoare mireasă ar trebui să le știe

Având în vedere faptul că articolul despre 5 lucruri de făcut înainte de programarea la machiaj a avut foaaarte multe accesări, m-am gândit că ar fi interesant și util să vorbim și despre ingrijirea nuptiala a tenului. Pe scurt: câteva lucruri pe care orice viitoare mireasă ar trebui să știe când și cum să le facă.

Să plănuieșți o nuntă nu e deloc ușor, nu am bifat acest eveniment încă, dar am acumulat multe informații de la miresele care îmi trec pragul pentru machiaj. Însă, în afară de obligațiile organizatorice care știu că îți mănâncă tot timpul, trebuie să îți faci cumva timp și pentru tine.

Tratamente faciale non-invazive

E recomandat să frecventezi un cabinet cosmetic unde să ți se efectueze tratamente personalizate pentru curățarea și hidratarea tenului. Aceste tratamente se încep cu 6 luni înainte de nuntă, astfel, tenul va avea timp să arate perfect în cea mai importantă zi. E important să te ocupi din timp de ten și nu pe ultima sută de metri, cu atât mai mult dacă alegi un tratament ce include extracții ale puctelor negre. Dacă ai probleme majore la nivelul tenului, fă o vizită unui cabinet dermatologic pentru a primi cele mai bune sfaturi legate de tratarea tenului.

Tratamente faciale invazive

Nu zice nimeni că sunt un must, dar există femei care apelează la mici trucuri înainte de nuntă, cum ar fi injecțiile cu colagen sau alte tratamente. În cazul în care iei în calcul aceste proceduri, asigura-te că le faci cu cel puțîn 6 luni înainte, astfel vei avea suficient timp pentru recuperare.

Proba de machiaj

Programează-te din timp pentru proba de machiaj – este esențial. Astfel, vei avea ocazia să testezi machiajul din ziua nunții, din toate punctele de vedere. În general, le recomand clientelor să vină la proba în ziua în care urmează să aibă un eveniment, deoarece așa își dau seama cel mai bine de rezistența machiajului.

 

Stilizarea sprâncenelor

Dacă nu ești mulțumită de formă sprâncenelor tale și îți dorești de ceva timp să le (re)aduci pe calea cea bună, ar trebui să ceri sfatul unei persoane specializate în domeniu, care sigur te poate ajuta. Totuși, îți recomand să începi acest proces cu 6 luni înainte de nuntă, pentru a le acorda sprâncenelor suficient timp să crească.

 

Rutina de îngrijire

Dacă mai sunt doar câteva săptămâni sau câteva zile până la nuntă, NU încerca tratamente noi, produse cosmetice noi, sau orice altceva ce nu ai mai folosit până acum în rutina ta de îngrijire. Folosește produse care știi că funcționează pentru tenul tău și amână testarea produselor noi până după nuntă, deoarece e posibil să ai o reacție alergică sau să capeți o iritatie, două lucruri de care chiar nu ai nevoie înainte de nuntă.

Urmează un program de îngrijire acasă. Exfoliază-ţi pielea o dată sau de două ori pe săptămâna şi aplică apoi o cremă hidratantă. Rezultatul va fi vizibil imediat după aplicarea cremei hidratante, când pielea se calmează și se hrănește, devenind strălucitoare.

Nu în ultimul rând, îți recomand să fii pregătită pentru orice și să ai la îndemână un kit de prim ajutor, un fel de cos de cosmetice pentru nunta, în care să incluzi câteva produse de beauty. In cazul în care ai și simți nevoia de un refresh, gasesti in linkul anterior, pe Notino.ro , cateva sugestii legate de ce ai putea avea la tine, just in case :).

Stay Beautiful, 

Maria ♥

Instagram | Facebook

Citește și:

Cum alegi un blush potrivit?

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: