Beauty

5 moduri in care poti folosi un iluminator lichid

Lichid, compact, gel sau sub formă de pulbere, iluminatorul a fost cu siguranță una dintre vedetele anului 2017. Câteodată l-am văzut folosit în exces sau incorect, așa că m-am gândit să vorbesc puțin pe tema aceasta și să îți dau 5 ponturi pentru a folosi cu succes un iluminator lichid (care din punctul meu de vedere este mult mai versatil decât cel compact).

1. Amestecat in fondul de ten poate crea acel efect de piele sănătoasă și radiantă, însă nu trebuie să exagerezi cu el pentru că sunt convinsă că nu vrei să strălucești că un disco ball pe parcursul zilei. O picătură sau două sunt suficiente – depinde bineînțeles și de intensitatea și concentrația iluminatorului lichid. Eu folosesc acest truc de ceva timp iar pentru obținerea acestui efect, aplic câteva picături din L’Oreal Merry Metals Glow Drops. Este un iluminator lichid cu tente de rose-silver și se vede genial pe un ten deschis la culoare. Il poti gasi aici sau in magazinele DM :).

iluminator lichid l oreal glow drops

iluminator lichid l oreal glow drops

2. Aplicat in punctele cheie, pe cel mai înalt punct al pometelui dar și deasupra sprâncenelor-creează iluzia optică de lifting – de ridicare a feței – mai ales dacă este completat de o conturare corectă a tenului despre care am vorbit aici.

3. Inainte de fondul de ten putem aplica iluminator lichid în cazul în care avem un ten normal care nu are tendințe de îngrășare. Efectul este tot acela de glowy & healthy skin, însă fondul de ten trebuie să aibă o acoperire mică spre medie. În caz contrar, dacă folosești un fond de ten cu acoperire foarte mare, efectul va fi diminuat sau va dispărea complet.

4. Blush cremos + Iluminator. Poți mixa iluminatorul cu un blush cremos pentru a obține atât culoare cât și strălucire în obraji.

5. Cu ajutorul unui iluminator lichid poti obtine acea stralucire nu numai pe ten dar și pe alte zone ale corpului, cum ar fi zona decolteului, zona umerilor sau îl poți aplica peste rujul tău preferat – pentru că în 2018 se poartă buzele metalizate.

 

Acestea sunt 5 moduri în care eu folosesc iluminatorul lichid. Sunt curioasă, voi cum îl folosiți? Let me know in the comment section ♥.

 

Stay Beautiful, 

Maria ♥

2 comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: