Beauty

Cumparaturi de Craciun & Idei de cadouri | #BiggerChristmas

A mai rămas foaaarte puțin timp până la Crăciun și deși nu îl voi petrece în România anul acesta, nu am ratat ocazia de a mă entuziasma cu ocazia sărbătorilor. În același timp, decembrie este luna în care dăruim și primim cele mai multe cadouri, iar eu atunci când mă entuziasmez obișnuiesc să golesc magazinele, am început deja să fac cumpărături de Crăciun în acest sens, atât pentru mine cât și pentru prieteni sau familie.

M-am așezat comod cu o cană de cafea lângă mine și am dat drumul la căutări, nu eram foarte sigură ce caut, însă aveam o dorință aprinsă să cumpăr ceva :)) Sigur cunoașteți și voi sentimentul, nu?

thebalm_rujuri_lichde_aoro.jpg

Primul magazin online de pe lista de shopping a fost Notino.ro.  Am observat că in perioada aceasta au o campanie tare draguta, așa că am răsfoit puțin (mai mult) site-ul și am ochit foarte multe produse la prețuri avantajoase, știți că dacă vad undeva cuvantul promotie…nu mă pot abține.

Siii pentru că mi-am propus să încerc și lucruri noi, mi-am achiziționat câteva produse pentru îngrijirea pielii, câteva pentru corp, câteva produse pentru păr și nu puteam să plasez comandă fără să am în coș măcar un produs de makeup.

Dacă sunteți curioase să vedeți despre ce produse este vorba și ce cadouri am cumpărat pentru mine dar și pentru cei dragi, găsiți mai jos link-ul către clipul de pe Youtube. V-am tot zis că m-am apucat de filmat, știu că momentan nu sunt cea mai constantă persoană la acest capitol dar promit să mă mobilizez mai des în anul ce urmează :D.

So, dacă aveți lângă voi o cană de ceai sau cafea, sit back, relax and enjoy 😀 Găsiți toate detaliile produselor pe Youtube dar și în cutiuța cu descrieri, în caz că va atrage ceva atenția în mod special ♥

Sarbatori Fericite & Stay Beautiful,

Maria ♥

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: