Beauty

#MyFaves | Calendare de Advent disponibile în 2018

Soooo…a mai rămas super puțin timp până la Crăciun, iar eu deja fac liste și listute pentru cadourile pe care le plănuiesc pentru cei dragi. Pentru că, inevitabil, aproape toate cunoștințele mele de sex feminin îmi împărtășesc pasiunea pentru machiaj și tot ce se leagă de zona de beauty, am început să scotocesc Internetul căutând cele mai cute surprize de Crăciun. Așa am ajuns să observ că în această perioadă, mai toate brandurile au în ofertă popularele Advent Calendars – sau calendare de Advent.

Ce este un Advent Calendar? Să începem cu începutul. Tradiția pornește undeva la începutul secolului V și își trage rădăcinile din zona religioasă, când Adventul reprezenta perioada de pregătire spirituală ce avea loc înainte de Crăciun. În traducere, Adventul este perioada pe care o petrecem în așteptarea Crăciunului, perioada plină de liniște și bucurie alături de cei dragi. Având rădăcini destul de bine ancorate în trecut, cuvântul Advent provine din latinul “adventus”, care înseamnă “venire”. Se spune că în jurul secolului XIX, germanii luterani numărau zilele până la Crăciun prin diverse metode. Primul Calendar de Advent a fost creat  în 1851, iar primul tipărit a apărut în 1902, în Hamburg.

Facem un pas rapid în 2018 și ajungem la varianta reinventată a acestui Calendar de Advent și anume dispunerea lui sub forma unui set ce curpinde 24 de surprize (de cele mai multe ori produse în varianta mini) numerotate de la 1 la 24, al căror farmec este să fie deschise în zilele respective, începând cu 1 Decembrie. Buuuun, acum că ne-am lămurit care e treaba cu acest Advent Calendar, eu voiam să vă zic că am făcut un research și așa am ajuns să scriu acest articol în care vreau să va arăt cele mai tari Advent Calendars pe care brandurile le-au pus la bătaie în acest an. Mie mi se pare un cadou „de la mine pentru mine” ideal (că na, nu îi dai cuiva cadoul cu 24 de zile înainte de Crăciun), pentru că iubesc surprizele și de fiecare dată când deschid o căsuță din set am o bucurie de copil mic în mine. Pe de altă parteee, poate fi un cadou cute de Crăciun și pentru o prietena care știi că își dorește 100 de chestii. Așa ești sigură că le bifezi pe toate, aproape :)). Ați prins voi ideea :D. Acum că suntem super lămurite, va invit să va minunați în continuare și să va alegeți un Advent Calendar preferat.

Kiehl’s Advent Calendar, 320 lei

Primul pe lista mea e Kiehl’s Advent Calendar. Cu siguranță v-am mai menționat de câteva ori crema de ochi cu avocado de la ei, dar și alte produse care sunt ge-ni-a-le. Pentru o pasionată de skincare, mi se pare un cadou super drăguț, mai ales pentru că îți oferă șansa să testezi anumite produse pe care poate încă nu le-ai încercat.

NYX Sugar Trip Advent Calendar, 239 lei

Trecem puțin în zona de machiaj, unde am găsit un Advent Calendar super cute de la NYX care conține următoarele bunătăți: 12 rujuri/gloss-uri pentru buze, 6 farduri de pleoape, 3 iluminatoare și un fard de obraz. Și, bineînțeles, poți deschide fiecare fereastră in cele 24 zile dinaintea Crăciunului.

Once Upon A Castle Advent Calendar, 190 lei

O poveste magică scrisă în produse de machiaj (și nu numai) te așteaptă și la Sephora, în noul Once Upon A Castle Advent Calendar. Acesta conține: produse de machiaj, baie, îngrijire a pielii și accesorii SEPHORA COLLECTION.

Douglas Luxury Advent Calendar, 189 lei

Cei de la Douglas au în oferta mai multe variante, însă mie mi-a atras atenția Douglas Luxury Advent Calendar.

Lancôme Exclusive Advent Calendar, 899 lei

Lancôme Exclusive Advent Calendar e printre preferatele mele, mi se pare că are o selecție foarte tare de produse, printre care se numără Energie De Vie Sleeping Mask, Matte Shaker, L’Absolu Rouge Cream 06, La vie est belle Body Milk și muuulte altele.

Catrice Advent Calendar, 179 lei

Catrice Advent Calendar conține 24 produse de sezon în dimensiune standard, care vin Împreună cu 24 pungulite de hârtie în 4 motive diferite și 24 etichete aurii potrivite pentru agenda.

The Body Shop Vegan Countdown to New Year, 368 lei

Daca ai ratat startul, poti numara zilele ramase pana la Anul Nou cu setul cadou Countdown to New Year, plin cu 8 surprize vegane.

Makeup Revolution Advent Calendar, 256 lei

Cei de la Makeup Revolution au lansat un Advent Calendar pentru buze anul acesta și conține 5 rujuri mate, 5 rujuri cremoase, 3 glossuri, 7 creioane de buze, 3 rujuri lichide mate și 2 rujuri lichide.

L’Occitane Advent Calendar, 260 lei

lustrat de renumită Casă de Modă, Castelbajac Paris, Advent Calendarul de la L’Occitane conține cele mai iubite produse L’Occitane în varianta mini.

 

Marionnaud Advent Calendar, 139 lei

Advent Calendarul propus de Marionnaud se axează în mare parte pe produse de machiaj și vine ambalat într-o cutie hexagonală.

Trecem în sfera internațională, unde puteți găsi următoarele oferte:

 

MAC Shiny Pretty Thing Advent Calendar, £125

MAC Shiny Pretty Thing Advent Calendar nu a fost zărit de mine în România, dar dacă aveți șansă să îl luați din altă parte să știți că arată destul de bine și conține o parte din produsele iconice pe care brandul le-a lansat până în prezent.

Jo Malone London Advent Calendar, £300

Dacă esti fana parfumurilor Jo Malone, am o veste bună și una mai puțin bună. Parfumurile se găsesc la noi în țară in Obsentum, însă Advent Calendarul propus de ei momentan nu a ajuns la noi. Până una altă, îl puteți comanda online de aici.

Clinique 24 Days of Clinique £76

O enciclopedie de beauty care conține produse mini, de la lotiunea Dramatically Different Moisturizing până la Pop Lip lipsticks.

Bareminerals Out Of This World Advent Calendar, £79

Conține: 6 farduri pulbere, Well-rested Face and Eye Brightener,Lash Dom Mascara, 4 farduri de obraz și multe altele.

Charlotte’s Beauty Universe Collection $200

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: