Beauty

Cele mai recente colaborări dintre celebrități și branduri de makeup

Fenty Beauty și Kylie Cosmetics deja nu mai fac parte din sfera noutăților, dar cred că au pornit un mic trend. Spun asta pentru că din ce în ce mai multe vedete își lansează propriile brand-uri de makeup, sau colaborează cu brand-uri deja existente pe piață pentru a realiza împreună o colecția personalizată. Cele mai recente lansări și colaborări vin din partea lui Patrick Starrr x MAC, Jennifer Lopez x Inglot, Gwen Stefani și Serena Williams.

Patrick Starrr X MAC

Despre colecția lui Patrick Starrr cu MAC am vorbit pe alistmagazine.ro săptămâna trecută, însă fac și aici o scurtă trecere în revistă. Patrick Starrr și MAC lansează împreună a doua colecție, Floral Realness, care include rujuri, glossuri, o gamă de farduri de pleoape, dar și câteva nuanțe de bronzer și blush. O veste care nu poate decât să mă bucure și să îmi facă portofelul să plângă în același timp. Totuși, mai am timp să mă organizez. Colecția se lansează în U.S. pe 19 aprilie.

P8NT by Gwen Stefani

Gwen Stefani a bifat deja carierea muzicală, prin urmare s-a gândit să își lanseze o linie de produse cosmetice. Din câte m-am interesat eu, numele viitorului brand nu este bătut în cuie, dar cea mai vehiculată variantă este P8NT by Gwen Stefani. Din păcate Gwen Stefani nu a dezvăluit foarte multe detalii, dar am aflat că se vor lansa aproximativ 50 de produse de machiaj, peste care se adaugă și produse pentru manichiură & hairstyle. Eu votez pentru o nuanță de ruj roșu, fix ca aceea pe care o poartă și ea mereu. Who’s with me?

Jennifer Lopez X INGLOT

Recunosc că am fost puțin surprinsă (într-un sens bun, ofc) atunci când am auzit de colaborarea dintre Inglot și Jennifer Lopez (#JLOxInglot) care promite multe, mai exact 70 de produse cosmetice. Bronzere, iluminatoare, farduri, mascara, până și gene false, toate sunt incluse pe listă și vin în diferite texturi și nuanțe neutre. Lansarea oficială are loc pe 26 aprilie, pe Inglotusa.comJenniferlopezinglot.com.

ANERES by Serena Williams

Last but not least, Serena Williams se pregătește și ea de lansarea propriului brand, ANERES, despre care încă nu știu foarte multe detalii. Am înțeles că aria noutăților este una foarte extinsă, întrucât Serena plănuiește să lanseze produse de skincare, haircare și machiaj (inclusiv pensule).

Sper că te-am pus la curent cu ultimele noutăți, eu aștept cu nerăbdare să încerc cel puțin câte un produs de la fiecare 🙂

 

Stay Beautiful,

Maria ♥

 

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: