Beauty

Cum mi-am vopsit parul acasa | L’Oreal Colorista #Washout

Dacă îți plac schimbările, culorile unicornilor și cam tot ce există în materie de nuanțe pastelate, atunci ai ajuns unde trebuie și suntem fix pe aceeași lungime de undă. Astăzi vreau să îți spun cum reușesc să îmi colorez părul fără prea multe bătăi de cap și pentru că tot vorbeam de schimbări, vreau să îți fac cunoștință cu un produs de care eu m-am îndrăgostit în ultima vreme: L’Oreal Colorista Washout.

colorista washout pareri

 Colorista #Washout

Colorista este un nuanțator temporar de la L’Oreal disponibil în 11 nuanțe extrem de tentate. Nu conține amoniac și nici oxidanți, deci nu îți va afecta într-un mod negativ părul. Dacă mă urmărești pe Instagram, cu siguranță ai observat că în ultima vreme am o pasiune pentru o nouă culoare în fiecare lună. (Dacă nu mă urmărești, oh well, poți oricând să îmi dai un follow aici :D).

Eu am încercat nuanțele #PurpleHair, #Blue, #Indigo și mă declar mega mulțumită :D. Mi se pare un produs foarte bun pentru persoanele care sunt curioase să testeze o anumită nuanță (sau mai multe), însă nu vor o culoare permanentă.

nuantator colorista purple

Cat timp rezista culoarea

Suficient cât să nu te plictisești, mai exact, între 2-15 spălări. Culoarea se menține în funcție de nuanța firului de păr pe care este aplicată dar și de porozitatea acestuia. Nuanțele pe care le-am folosit eu au ieșit exact așa cum erau prezentate pe ambalaj sau chiar puțin mai intense, pentru că părul meu este foarte deschis la culoare (fiind decolorat la salon).

Este foarte simplu de folosit-trebuie doar să aplici produsul în păr cu ajutorul mănușilor și să îl lași să acționeze între 10-20 minute, în funcție de cât de intensă vrei să fie culoarea.

Dacă vrei să vezi cum mi-am aplicat eu produsul și rezultatul pe care l-am obținut, găsești mai jos un clip pe canalul meu de Youtube.

În cazul în care totuși te plictisești ceva mai repede, nu îți face griji, există chiar și un șampon care te ajută să accelerezi îndepărtarea culorii până ajungi la nuanța ta inițială. Se numește Colorista Fader și îl poți găsi aici.

Nuante disponibile

Momentan Colorista poate fi găsit în 11 nuanțe, dintre care 8 sunt destinate părului blond (blond natural, decolorat sau șuvițe) și 3 sunt destinate părului șaten. Mai jos găsești toate nuanțele disponibile dar și o schemă utilă (zic eu) în care sunt menționate toate nuanțele pe care le poți folosi în funcție de culoarea părului tău.

l oreal colorista pareri

În cazul în care părul tău este foarte închis la culoare (șaten închis sau brunet), e posibil să fie nevoie de o decolorare înainte de aplicarea nuanțatorului.

Ce pret are si unde se gaseste

Un pachet conține un tub de 80 ml, o pereche de mănuși și instrucțiunile de utilizare.  Îl poți gasi online aici sau in rețeaua de magazine DM din țară.

Prețul am văzut că diferă în funcție de promoțiile magazinelor, de exemplu, în DM l-am văzut zilele trecute la 31-35 lei.

Sper că ți-a fost de ajutor articolul meu! Pe tine ce nuanțe te tentează?

 

Stay Beautiful,

Maria ♥

4 comentarii

    1. Dupa primele 3 spalari culoarea devine din ce in ce mai stinsa iar apoi se estompeaza treptat. Eu am folosit samponul acela cam de la a5a spalare 😘

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: