Beauty

Curatare faciala cu LUNA Play Plus by FOREO

De curând am postat pe Insta o poză cu noul dispozitiv de la FOREO – LUNA Play Plus și am văzut că ați fost interesate de subiect, așa că azi vă povestesc mai multe despre el :D. Foreo a reușit să revoluționeze industria beauty prin soluțiile sale inovatoare, fiind unic în tehnologie și materiale. Foreo impune un stil de viată bazat pe o promisiune simplă, aceea de a da consumatorilor încredere în inovațiile care functionează.

Ce este LUNA Play Plus mai exact?

LUNA Play Plus este o „jucărie” mică și roz, destinată curățării faciale, care emite 8.000 de pulsații T-Sonic pe minut și îndepărtează 99,5% din impurități. Bine, al meu e mic și roz, însă dispozitivul este disponibil într-o gamă variată de culori și le poți vedea pe toate aici.

Ce face LUNA Play Plus?

Practic, ajută la curățarea în profunzime a tenului și a porilor, elimină resturile de machiaj, celulele moarte și îți lasă pielea catifelată. Și ca să vă dau o veste bună, e potrivit pentru toate tipurile de ten!

Este super portabil, iar ca dimensiune-măsoară cam cât o dischetă demachiantă, deci poate fi depozitat cu ușurință în orice portfard și este perfect pentru călătorii.

Fabricat dintr-un silicon moale și ultra igienic, LUNA Play Plus este blând cu pielea, previne înmulțirea bacteriilor și este de 35 de ori mai igienic decât periile normale pentru curățarea facială.

Pe langa faptul ca este super portabil, are nevoie doar de baterii pentru a functiona si este waterproof! Chiar se simte o imbunatatire a pielii dupa ce il folosesc, aceasta devenind fina, luminoasa si neteda la atingere.

Unde se gaseste LUNA Play Plus?

Dispozitivul este disponibil în toate magazinele DM din țară, este o idee grozavă de cadou și în plus beneficiază garanție 2 ani :). Tu ce folosești pentru curățarea tenului?

Cam atât pentru azi gorgies, nu uitați că în curând ne vedem și pe Youtube, lucrez la video-uri și sper să vă placă rezultatul! Până atunci, ne vedem aici pe blog și mă puteți urmări și pe Instagram pentru noutati ♥

Stay Beautiful,

Maria ♥

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: