Beauty

De unde cumparam pensule de machiaj la un pret accesibil

 

Știți că îmi place să descopăr mici comori în acest domeniu, iar apoi să le împart aici cu voi. Nu cu mult timp în urmă v-am spus de unde putem să cumpărăm online produse originale și ce site-uri să evităm, sau de unde putem să cumpărăm produse cosmetice la prețuri mai mici. Astăzi, revin cu un mic update și cu noua mea descoperire: de unde cumpărăm pensule de machiaj la un preț accesibil.

Știu că subiectul este dezbătut zilnic atât de makeup artiști cât și de pasionatele de machiaj, așa că mi s-a părut util să abordez acest subiect. Poate multe dintre voi știți deja că lucrez în acest domeniu și sunt makeup artist, pe lângă daily jobul de beauty blogger și beauty editor pentru revista A List Magazine.

Prin urmare, aleg să lucrez întotdeauna numai cu produse de calitate și sunt destul de picky atunci când vine vorba de pensule, mai ales atunci când vorbim despre pensule pentru machiajul ochilor. În urmă cu câteva luni m-a luat valul pe site-ul Aliexpress și n-am putut să îmi iau gândul de la două seturi de pensule de machiaj din păr natural, pe care toată lumea le lăuda în secțiunea de review-uri. Fiind foarte accesibile ca preț, mi-am zis să le dau o șansă, așa că le-am comandat fără să mă gândesc prea mult. Cred că a fost una dintre cele mai bune decizii de shopping spontan pe care le-am făcut. În total, ambele seturi au costat împreună doar 19.44$. Yep. Adică, nu mai mult de 88 lei pentru 20 de pensule.

pensule de machiaj

Majoritatea pensulelor sunt din păr natural, excepție fac acelea care se folosesc pentru produsele cremoase și care sunt din păr sintetic.

La prima vedere, mi s-au părut foarte fine, iar ca și calitate le pot asemăna cu pensulele de la MAC sau Zoeva. Însă, bineînțeles că le-am testat pentru a vedea dacă într-adevăr am dat peste o comoară.

pensule de machiaj

Pensulele de blending mi-au plăcut cel mai mult, pentru că eu sunt genul de persoană care are alergie la harsh lines și nu mă las până nu îmi iese un blending de care să fiu mulțumită. Acestea clar au făcut o treabă bună.

Pensulele plate nu m-au dezamăgit, însă aș fi preferat să fie mai puțin pufoase. Între timp le-am găsit și lor diverse întrebuințări, nu le-am lăsat să stea degeaba.

pensule de machiaj

Încă o pensulă care mi-a plăcut foarte mult este cea de sprâncene, mi se pare foarte potrivită în combinație cu fardul de sprâncene. În combinație cu gelul de sprâncene încă nu am folosit-o, pentru că nu sunt atât de îndrăgostită de acest produs.

pensule de machiaj

Pentru că știu că poate nu vă ajută atât de multe niște simple poze cu ele, v-am lăsat puțin mai jos și un machiaj realizat cu aceste pensule de machiaj, ca să vedeți cam cum se comportă. Mie mi se par extrem de bune, iar raportul calitate-preț chiar m-a surprins într-un mod plăcut.

pensule de machiaj

Dacă vă tentează și pe voi să le încercați, primul set conține 8 pensule și acum costă 9.03$. Găsiți linkul aici. Al doilea set este format din 12 pensule și costă 10.59$ dacă alegeți opțiunea fără brush case și 18.59$ cu brush case. La fel, linkul îl găsiți aici.

Sper din suflet că v-a fost de ajutor articolul, atât persoanelor care sunt la început de drum și poate nu au bugetul necesar pentru a investi în pensule de machiaj mai scumpe, dar și makeup artiștilor care sunt în căutare de extra-pensule la un preț bun. Pentru că…să fim serioși…nu avem niciodată suficiente pensule de machiaj :D.

P.S.: Nu uitați că puteți să mă votați până pe 15 aprilie la Digital Divas, categoria Young Divas în Beauty Blogging. Linkul este aici. Thank youuu!

Stay Beautiful,

Maria ♥

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: