Beauty

Despre viața pe Instagram și lucrurile simple care contează

Ăsta e unul din articolele foarte personale și m-am apucat să îl scriu pentru că vreau să împart cu voi câteva gânduri. Săptămâna trecută a fost ziua mea, pe 23 aprilie, urmată de Gala Digital Divas, pe 24 aprilie.

Întâi vreau să fac o mică paranteză, pentru că mi-a rămas în minte o chestie care mi s-a părut tare mișto și pe care a zis-o Dana Rogoz în cadrul conferinței de la Digital Divas, care a avut ca temă autenticitatea. S-a vorbit despre Instagram și despre cum totul pare roz și pufos acolo, pentru că asta e ceea ce vor oamenii să vadă, Mi-a plăcut tare mult felul în care a pus Dana problema și cum a explicat faptul că nu ar trebui să ne pierdem identitatea printre miile de poze perfect cosmetizate. În fond și la urma urmei, să poți să fii tu este unul din cele mai importante lucruri, pentru că ar fi pretty awkward să creezi oamenilor o imagine care în viața reală nu te reprezintă. Din păcate nu am asistat la toate conferințele, însă lucrurile pe care le-a menționat Dana chiar mi-au rămas în minte.

Nu cred că am menționat vreodată, însă am același grup de prieteni de 17 ani și mă consider super norocoasă să am lângă mine niște oameni pe care chiar îi pot numi prieteni în adevăratul sens al cuvântului, și nu simple cunoștințe. Anul acesta de ziua mea eram cam supărată pentru că două dintre prietenele mele cele mai bune știam că nu vor fi în țară de ziua mea, încă două persoane erau plecate din diverse motive, așa că am ales să nu plănuiesc nimic, așa cum obișnuiam să fac în alți ani.

 

Cumva, m-am trezit la ora 12.30 seara cu sora mea si iubitul meu care au intrat în casă împreună cu un cârd de 10 persoane după ei și prietena mea Andreea, căreia îi spun de fapt Pity, pe care nu o mai văzusem de 1 an și care îmi spunea în urmă cu o săptămână pe Whatsapp ca o să vină în țară abia în luna Mai.

 

Sunt genul de persoană care nu își exprimă prea des emoțiile, nu știu de ce, însă gestul asta chiar m-a făcut mega fericită, mult mai fericită decât aș fi fost dacă aș fi primit 100 de cadouri :)).

Ca să închei rapid și să nu va plictisesc prea tare, încercați să nu vă pierdeți în detalii care nu contează, vieți perfecte simulate pe Instagram și amintiți-vă care sunt lucrurile care contează cu adevărat pentru voi. Și prețuiți-le :D. Atât.

Stay Beautiful. Inside & Outside

Maria ♥

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: