Beauty

Keratina Lichida cu Acid Hialuronic si Colagen pentru par deteriorat

Hello gorgies! Azi vă povestesc despre un produs destinat îngrijirii părului, de care sunt foarte mulțumită. Eu l-am descoperit recent și îl folosesc cu drag de aproape 3 săptămâni, iar efectele nu întârzie să apară. Keratina Lichidă cu Acid Hialuronic și Colagen de la Anian se găsește pe site-ul Triodeluxe (adică aici) și cu siguranță a devenit un produs de care nu mă voi despărți prea curând.

Știți și voi cât de greu se întreține părul vopsit, în special pe timpul verii. Ei bine, părul blond care a fost decolorat și apoi vopsit se întreține și mai greu :)) Ăsta e și cazul meu. În general folosesc un șampon destinat părului vopsit împreună cu o mască hidratantă, pentru că părul meu tinde să se usuce destul de repede, iar de câteva ori pe săptămâna îmi aplic pe vârfuri și un ulei special.

keratina lichida

Ce este Keratina Lichida de la Anian

Hai să vorbim un pic despre acest tratament. Vă spuneam mai devreme că are în compoziție acid hialuronic și colagen, care împreună ajută părul să își recapete elasticitatea și îl hidratează în profunzime, prevenind astfel ruperea firului de păr. Datorită formulei sale speciale, Keratina Lichidă combate mătreața și va sare în ajutor dacă vreți să obțineți un păr moale, strălucitor și plin de volum.

keratina lichida

Cum se foloseste Keratina Lichida

Pentru a obține rezultatele dorite, e de preferat să urmați cațiva pași în aplicarea tratamentului. Eu o folosesc de fiecare dată pe părul spălat și uscat cu prosopul, apoi pulverizez produsul pe tot părul de la o distanță de aproximativ 20cm și îl pieptăn ușor. Nu folosesc foarte mult produs, decat câteva pufuri pentru părul meu de lungime medie. Încercați să nu abuzați de ea pentru că nu cred că vreți să aveți la final un look încărcat.  Veti observă că părul se descurcă imediat, deci nu aveți șanse să îl rupeți atunci când îl pieptanati. Încă un lucru foarte important: ingredientele din Keratina Lichidă sunt activate de către căldură, deci folosiți un uscător de păr pentru a finaliza procesul and you’re done! Pentru părul meu eu folosesc in general o perie rotativă, pentru că imi face viata mai usoară atunci cand vine vorba de coafat 😀

keratina lichida

Dupa cat timp apar rezultatele?

Ca orice tratament, rezultatele nu vor apărea peste noapte, dar părul se va simți mult mai moale la atingere și va arăta mai bine încă de la prima utilizare. Momentan am cam 3 săptămâni de când folosesc tratamentul și sunt foarte încântată de el, de aceea am vrut să împart și cu voi micul meu secret 😀 Îmi pare rău că nu am apucat să fac niște poze before & after, pentru că rezultatele sunt chiar vizibile. Recunosc că inițial am fost puțin sceptică, pentru că nu mai auzisem de Anian înainte, dar acum sunt curioasă să încerc și alte produse de la ei, printre care se numără și masca de par hidratanta cu argan, shea si ulei de jojoba.

Unde se gaseste Keratina Lichida

Keratina Lichidă o puteți găsi aici, împreună cu alte tratamente pentru păr și nu numai! Dacă vă plimbați puțin pe site o să observați o mulțime de produse pentru îngrijirea părului, dar și creme și tratamente pentru îngrijirea pielii. Cei de la Triodeluxe au fost foarte prompți în legătură cu livrarea produselor, așa că îi recomand cu drag 🙂

Un comentariu

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: