Beauty

Testeaza gratuit kit-urile de la Vichy Romania!

Sfârșitul lunii a venit cu o surpriză din partea Vichy România-nu numai pentru mine, ci și pentru voi 😀  Vichy a lansat o nouă campanie care se adresează femeilor de toate vârstele și este vorba despre 4 kit-uri care pot fi solicitate GRATUIT pentru testare. Le puteți găsi în farmaciile partenere Vichy (lista completă este aici) sau le puteți comanda online completând un chestionar aici.

Am fost provocată de către Vichy România să găsesc kit-ul potrivit pentru nevoile tenului meu, așa că m-am pus pe testat :D. Curioase despre ce e vorba?

VICHY LIFTACTIV SUPREME

Kit-ul LIFTACTIV SUPREME este destinat persoanelor care se confruntă cu riduri profunde sau lipsa fermitătii pielii și conține următoarele produse:

 • 1x LIFTACTIV SERUM 10 Eyes & Lashes-Potrivit pentru persoanele care au ochii sensibili
 • 1x LIFTACTIV FLEXTEINT-Fond de ten antirid cu efect de lifting în nuanța 35 Moyen Sand
 • 2x LIFTACTIV SUPREME-Cremă antirid cu efect de lifting

Gama LIFTACTIV SUPREME are la bază Ramnoza, o zaharidă de origine vegetală care stimulează în mod natural producția de colagen si elastină. Astfel, ajută la corectarea semnelor îmbătrânirii pielii.

 

VICHY IDEALIA

Vichy Idealia nu este o cremă străină de mine, o folosesc în mod special pe timpul iernii, atunci când tenul meu tinde să o ia razna și are nevoie de puțin ajutor :D.

Kit-ul Idealia conține:

 • 1x IDEALIA Eyes – Cremă pentru conturul ochilor
 • 1x TEINT IDEAL – Fond de ten cu efect iluminator in nuanta 25
 • 2x IDEALIA Smoothing & Glow Energizing Cream – Cremă energizantă cu efect de netezire și iluminare

VICHY NEOVADIOL

Neovadiol de la Vichy este prima gamă capabilă să compenseze semnele vizibile ale menopauzei asupra pielii. Potrivită pentru tenul matur, are în compozitie 3 ingrediente active dermatologice [ACID HIALURONIC + HEPES + HEDIONE] cu o concentratie inaltă de PRO XYLANE pentru a ajuta la redensificarea pielii, recăpătarea luminozității și remodelarea volumelor tenului.

Gama Neovadiol nu e chiar cea mai potrivită pentru mine, pentru că nu sunt în targetul ei, însă pot să vă zic ce găsiți în kit :D.

Kit-ul Neovadiol contine:

 • 1x NEOVADIOL NUIT – Cremă pentru ingrijirea tenului pe timp de noapte
 • 1x LIFTACTIV FLEXITEINT – Fond de ten antirid cu efect de lifting in nuanta 35 Moyen Sand
 • 2x NEOVADIOL COMPENSATING COMPLEX

VICHY AQUALIA THERMAL

Am păstrat gama Aqualia Thermal la final pentru că aceasta se potrivește cel mai bine pentru tenul meu. Nu o mai încercasem până acum, vă ziceam că folosesc Idealia în situații de urgență. Aqualia imi place pentru că hidratează în profunzime pielea fără să lase senzația de ten uleios sau încărcat. Este o cremă cu o textură lejeră, care se absoarbe foarte bine în piele. Să mai zic că te simți ca și cum ai avea baby skin? ♥ Mi-a plăcut cel mai mult gama aceasta, așa că abia aștept să îmi achiziționez și varianta full size 😀 .

Si in kit gasiti urmatoarele:

 • 1x AQUALIA THERMAL Awakening Eye Balm – Balsam hidratant pentru conturul ochilor
 • 1x TEINT IDEAL – Fond de ten cu efect iluminator in nuanta 25
 • 2x AQUALIA THERMAL Light Cream Dynamic Hydration

În plus, în fiecare kit veți găsi și un VOUCHER în valoare de 20 LEI pe care îl puteți folosi la achiziționarea unui produs Vichy din gamele LIFTACTIV, IDEALIA, NEOVADIOL sau AQUALIA THERMAL. Practic, după ce vă găsiți și voi kit-ul potrivit pentru tenul vostru, va puteți cumpără produsul full size și beneficiați de o reducere. Cool enough 😀 .

Tu ce kit vrei sa incerci?

 

Stay Beautiful,

Maria♥

3 comentarii

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: