Beauty

Armani Si Passione | Cum a fost la evenimentul de lansare

Zilele trecute am postat poza asta pe Instagram, pe care sunt sigură că nu aveați cum să o ratați, având în vedere explozia de roșu care se află în spatele meu. Dacă ar trebui să descriu în câteva cuvinte ce inseamnă această culoare și cum o interpretez eu, cred că aș spune…trăiri intense, emoție, curaj și indrăzneală. Într-un cuvânt: pasiune. Fix despre asta a fost vorba la evenimentul de lansare al noului parfum Armani Si Passione.

Dacă ai ajuns să răsfoiești acest articol, cred că deja ești familiarizată cu parfumul Armani Si și edițiile care au urmat după acesta, nu? Au fost și ele prezente la eveniment, câteva dintre ele, insă în centrul atenției a fost Si Passione, despre care eu aveam impresia – nu știu exact de ce – că o să fie un parfum dulce-dulce și ușor greoi, dar aparent m-am înșelat.

Am avut ocazia să îl încerc și chiar mi-a plăcut. Nu este în niciun caz un parfum fresh, nici prea „de doamnă”, dar cu sigurantă este un parfum foarte feminin. Si Passione este un parfum floral fructat, concentrat în jurul notelor cheie: coacăze negre, trandafir și vanilie.

Am citit puțin despre el înainte de eveniment și am găsit și păreri ușor neutre, persoane care spuneau că nu au fost mulțumite de persistența acestuia pe piele. Eu nu am stat să monitorizez neapărat treaba asta, însă știu că ieri l-am folosit pe la ora 15.00 și la 22.00 încă se simțea. Și nu o spun doar eu, ci și prietenul meu care aparent e foarte încântat de acest parfum :)).

Despre Armani Si Passione aș putea să vă mai povestesc câte ceva, dar știu că preferințele diferă, așa că cel mai bine îl testați și voi în magazine 🙂 Cu siguranță e de încercat.

Îl găsiți online aici sau in parfumeriile Douglas din țară.

Stay Beautiful,

Maria ♥

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: