Beauty

Noutati: L’Oreal Paradise Extatic Mascara

 

N-am mai făcut de mult un review, m-am gândit că ar fi cazul, așa că azi vorbim despre noua mascara de la L’Oreal Paris Paradise Extatic.

Înainte să vorbim despre ce știe să facă, bănuiesc că vă întrebați de ce am părul mov. Ei bineee, am folosit nuanțatorul Colorista Washout de la L’Oreal (il gasesti aici). Este o vopsea temporară care rezistă pe firul de păr în jur de două săptămâni. În pozele de mai jos aveam deja cam 3 spălări la activ, dar puteti sa vedeti aici cum arată părul fix după nuanțare :D. Dacă vă interesează tot procesul, o să postez și un clip pe Youtube despre experiența mea cu acest nuanțator.

Just leț me know!! 😀

 

rimel paradise extatic mascara loreal paris

 

Acum să revenim la subiect. Eu sunt destul de familiarizată cu Paradise Extatic, pentru că am avut ocazia să îl testez înainte de lansare, în perioada în care am participat la Școala de Beauty Vlogging by L’Oreal. Sunt super entuziasmată de acest produs, fiind una dintre puținele mascara care chiar reușesc să facă ceva bun pentru genele mele. Nu, nu sunt super pretențioasă, genele mele sunt :)).

 

paradise extatic mascara loreal paris

 

Așa cum am mai menționat și în alte articole, până acum eram mulțumită de Kiko Extra Sculpt Mascara și Too Faced Better Than Sex (până la un punct). Kiko din păcate nu se găsește în România, iar Better Than Sex face o treabă bună până în momentul în care începe să îmi curgă (pentru că da, lăcrimez destul de mult) :D.

 

Ce stie sa faca Paradise Extatic?

Ambalajul este super cute, sunt sigură că aveți și voi aceeași părere :D. Cel mai mult mă încântă periuța în formă de clepsidră, cu peri catifelați din fibre, care asigură o aplicare precisă pe toată suprafața firelor. Eu iubesc acest tip de aplicator, pentru că îmi conferă atât volum cât și alungire genelor-the perfect combo for straight & short lashes.

rimel paradise extatic mascara loreal paris

 

Formula & unde se gaseste

 

Mi se pare că și formula este interesantă, pentru că este un pic mai groasă, față de celelalte mascara de la L’Oreal pe care le-am încercat până acum, dar mai bine vă las niște useful details puțin mai jos:

  • Formula ultra-cremoasa, infuzata cu ingrediente naturale
  • Ulei de ricin si ulei de argan pentru ingrijirea si stimularea cresterii genelor
  • Apa de albastrele si vitamina E pentru protejarea genelor
  • Contine 6,4 ml

Știu că acum o să vă întrebați de unde îl puteți cumpăra și ce preț are. L’Oreal Paradise Extatic se găsește în Cora, Auchan, DM sau online aici. Prețul diferă în funcție de magazin, dar din câte am observat cel mai bun deal e sa il cumparati online, așa poate vă mai face și altceva cu ochiul și scutiți niște drumuri prin oraș :D. Foarte practică, I know :)).

Eu sunt sigură că îl voi cumpăra o vreme după ce mi se termină acesta, abia aștept să îmi spui și tu dacă l-ai încercat și cum ți se pare ♥

Până data viitoare…

Stay Beautiful,

Maria ♥

 


Let’s get social!

Instagram: @mariastefan.makeup

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: