Beauty

Makeup News | Melkior lansează #MatteStain

melkior #mattestain ruj lichid mat

Melkior lansează azi, 17 iulie, prima lor gamă de rujuri lichide mate care conține 6 nuanțe delicioase ♥

Nu știu dacă v-am mai spus dar eu mă declar mulțumită de produsele lor, în special de genele false tip smocuri (cele fara nod) și creioanele pentru buze care sunt moooi și se aplică minunat. Plus că au niște nuanțe superbe ♥ Asa că am fost foarte încântată să aud că în sfârșit Melkior va avea și o gamă de rujuri lichide mate care se numește #MatteStain.

Dacă mă urmăriți pe insta, ați văzut că zilele trecute am primit de la ei rujul #MatteStain spre testare în nuanța Faithfully. E o culoare tare drăguță de roz închis prăfuit si cred ca e potrivita pentru multe persoane.

melkior #mattestain ruj lichid mat melkior lansează mattestain

 Mi-a plăcut atât nuanța, cât și cum se comportă pe buze. La capitolul rezistență stă destul de bine, iar acoperirea este opacă, nu a fost nevoie să aplic 2 straturi ca să obțin culoarea din recipient.

Ambalajul este minimalist, tubul rujului este transparent și are un aplicator care e chiar util 😀 Am apreciat faptul că buzele nu mi-au rămas lipicioase după ce s-a uscat rujul și nici nu mi s-a părut că le-a uscat.

Încă nu am testat și restul nuanțelor, dar cu siguranță o să le comând pentru că până acum mi-a făcut o impresie bună acest ruj.

Dacă vreți și voi să încercați noile lor produse, le găsiți începând de azi pe www.melkior.ro si în magazinele fizice  A! Ar trebui să vă grăbiți, pentru că am înțeles că stocul este limitat!

Have a great day gorgies ♥

3 comentarii

  1. sună bine review-ul tău! şi mie îmi plac creioanele de buze de la Melkior, dar şi fardurile de pleoape. voi testa şi rujurile matte stain cu siguranță 😊

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: