Beauty

Produse care m-au dezamagit | Freedom, Too Faced, NYX

 

Astăzi vreau vorbesc despre câteva produse pe care le-am încercat şi din păcate nu au fost pe gustul meu. Nu înseamnă neapărat nu sunt bune, dar pentru mine nu au funcţionat 😀

FREEDOM – Pro Studio Fixing Spray

Primul produs de pe listă este spray-ul de fixare al machiajului de la FREEDOM – Pro Studio Fixing Spray, varianta Anti-Shine. Nu mi-a plăcut pulverizatorul deloc, stropeşte foarte tare şi are un miros neplăcut, de medicament zice. Pe lângă asta, nu mi se pare face ceva pentru tenul meu. El promite controleze excesul de sebum şi prelungească durata machiajului, dar efectiv asta nu se întâmplă. Fie îl folosesc, fie nu, machiajul arată la fel, nu am observat o îmbunătăţire. Preţ 33 lei.

Un spray de fixare de care sunt îndrăgostită iremediabil este cel de la Urban Decay despre care am scris aici.

TOO FACED – Cocoa Contour Kit

Kit-ul de conturare de la Too Faced este un produs de la care aveam aşteptări mai mari. Când l-am cumpărat, m-au cucerit ambalajul şi mirosul de cacao dar nu am fost la fel de încântată după ce l-am folosit. Cel mai mult m-a dezamăgit iluminatorul, nuanţa Pop Of Light. Este foarte prăfos şi nu reflectă lumina aşa cum ar trebui o facă un iluminator. Are în componenţă particule destul de mari de sclipici care nu se văd deloc ok pe ten. Pudra de contur în nuanţă Dark Cocoa pătează foarte tare şi este patchy, nu cred îi place cuiva acest aspect :)) M-am înţeles bine doar cu nuanţa Medium Cocoa, care e potrivită şi bronzer. Kit-ul l-am cumpărat din Sephora şi preţul sau a fost 187 lei.

La polul opus, îmi place muuult mai mult kit-ul de contouring de la Anastasia Beverly Hills, pe care cu siguranţă nu regret l-am cumpărat 😀

TOO FACED  – Better Than Sex Waterproof Mascara

Prima oară am făcut cunoştinţă cu rimelul Better Than sex în varianta normală, cu ambalaj roz. Mi-a plăcut extrem de mult efectul pe care îl genelor, însă nu îmi rezista foarte mult şi ajungea îmi curgă după câteva ore. Eu lăcrimez destul de mult de la vânt, soare şi altele:)) Aşa am decis încerc şi varianta Better Than Sex Waterproof, însă mi s-a părut se comportă exact la fel cel normal, doar se ia mult mai greu de pe gene la finalul zilei când îl demachiez. În rest, îmi curge şi acesta, deci nu m-a impresionat foarte tare. aşteptăm la puţin mai mult 😀 Preţ 124 lei (Sephora).

Între timp am găsit un rimel care seamănă foarte bine cu periuţă de la Better Than Sex şi nici nu îmi curge atunci când lăcrimez, este vorba despre Kiko Extra Sculpt Waterproof Mascara, înţeleg super bine cu el ♥.

NYX Lingerie

Last but not least, rujul NYX Lingerie în nuanţa Beauty Mark. Despre rujurile din colecţia Lingerie am auzit numai lucruri bune, însă am citit unele nuanţe ar avea formule diferite. Cred asta este explicaţia şi în cazul nuanţei Beauty Mark pe care o am eu. Culoarea îmi place foaarte mult, dar este destul de patchy, uneori nu se aplică uniform şi după 2-3 ore se fărâmiţează pe buze. Chiar dacă îmi hidratez buzele înainte, tot nu pot înţelege cu el. Preţ 34 lei.

Cam astea au fost produsele care din păcate m-au dezamăgit în ultima vreme şi pe care nu cred le voi mai cumpără în viitor.

Sunt curioasă, voi cu ce produse nu v-aţi înţeles bine? ♥

 

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: