Beauty

REVIEW | Autobronzant L’Erbolario Self-Tanning Cream Face & Body

autobronzant

Sigur știți de pe Stories că am început în urmă cu câteva zile să folosesc autobronzant, pentru că am ajuns la concluzia că nu prea am șanse să mă bronzez decent și natural în puținele săptămâni de vară care au mai rămas. Așadar, pentru că mi-ați zis că sunteți curioase în legătură cu acest subiect, here it is: prima mea experiență cu autobronzantul. Solarul, era și el o opțiune, însă, de când am căpătat o iritatie pe piele în urma unor ședințe…am zis că ar fi cazul să nu exagerez. Ce a mai rămas? Bronzarea organică, pe care încă nu am încercat-o, dar nici nu am auzit în jurul meu un feedback extraordinar, așa că nu m-a impulsionat nimic să fac pasul ăsta.

Prin urmare, am tot căutat o alternativă, până am ajuns la autobronzant. După ce am făcut eu așa un mic research, cea mai bună variantă părea să fie Body Blur de la Vita Liberata, pe care mi l-au recomandat multe persoane. Până la urmă, tot în urmă recomandărilor, am ajuns să cumpăr alt autobronzant, pe numele lui L’Erbolario Self-Tanning Face & Body Cream (100ml). Partea bună a fost că l-am prins și la reduceri în Sensiblu, la 47 lei, el având prețul întreg de 77 lei, așa că mie mi s-a părut mai mult decât decent.

Am menționat cumva că asta e prima experiență pe care o am cu un autobronzant? M-am rugat la toți zeii să nu arăt ca un morcov gata de cules din grădină și (din fericire) chiar a ieșit bine procesul. Am folosit autobronzantul de la L’Erbolario în fiecare seară, timp de o săptămână, asta după ce m-am super-mega exfoliat înainte cu un scrub G E N I A L (pe care chiar vi-l recomand din tot sufletul) de la -417, Aromatic Peeling Scrub. După prima aplicare, s-a văzut o mică schimbare, însă nu suficient încât să mă mulțumească pe deplin, așa că am tot continuat să îl aplic, până am ajuns la intensitatea pe care mi-o doream.

Love at first sight 💘#wheninrome #colosseo #italytrip #romecity #vacayvibes

O postare distribuită de Maria Stefan (@mariastefan.makeup) pe

Aplicare & rezultate

Aplicarea e foarte ușoară, produsul fiind sub formă de cremă, iar mirosul e destul de subtil. După părerea mea, miroase a ciocolată cu unt, deci nimic foarte înțepător. Partea mai puțin bună (însă cred că se aplică pentru autobronzante, în general) e că se usucă în aproximativ 30 de minute, timp in care am tras draperiile și m-am tot plimbat prin casă încercând să nu ating nimic.

Ce am observat în 7 zile?

  • Intensitatea e buildable, se poate reaplica până ajungi la rezultatul pe care îl vrei;
  • Nu pătează hainele, dar lasă mici urme pe îmbinările dintre materiale (în special pe topurile cu bretele subțiri, pe partea din spate în cazul meu, în locul în care e cusută breteaua la baza topului);
  • Nu am folosit o cantitate mare de produs;
  • Rezistă foarte bine;
  • Nuanța nu are tente portocalii;
  • Se aplică uniform;
  • La duș se poate observa că se mai duce din el, însă se curăță frumos și nu rămân pete;
  • Rezultatul începe să fie vizibil cam la o oră după aplicare, efectul final fiind vizibil de dimineață (în cazul meu, pentru că îl foloseam seară).

Sincer, mi-a fost super frică întotdeauna să folosesc autobronzant, pentru că aveam cumva întipărit în minte faptul că sigur o să arate mega fake și portocaliu bronzul, dar chiar mă bucur că m-am înșelat. În continuare vreau să încerc și Body Blur de la Vita Liberata, dar pe acesta îl am în plan după ce mi se termină Self-Tanning de la L’Erbolario. Plănuiesc să fiu bronzată tot anul. Who’s with me?! :))) Până atunci, vă las niște poze din Roma, ca să vă dați seama cum arată treaba asta pe care o laud aici, pentru că tot acest bronz a fost gândit pentru această vacanță, că să înțelegeți ce preocupări am.

Mi se pare foarte tare autobronzantul asta si cu siguranta pot sa vi-l recomand si voua. Daca aveti rabdare si sunteti ok cu ideea unui bronz treptat, sigur o sa va placa.

Până dată viitoare vă puuuup &

Stay Beautiful,

Maria ♥

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: