Beauty

REVIEW | Fond de ten L’Oreal True Match

De un lucru sunt absolut sigură: pe acest blog se vorbește foaaarte mult despre fonduri de ten. Unde? Peste tot! Aici avem un top cu cele mai bune fonduri de ten (la momentul respectiv), aici un review sincer despre de ce nu m-a dat pe spate in mod special Double Wear de la Estée și lista poate continua.

Sper că ne-am înțeles in legătură cu subiectul zilei, da? Bun.

fond de ten l'oreal true match

După ce l-am folosit destul de mult în ultimul timp (am dovezi aici), m-am gândit să scriu câteva cuvinte despre experiența mea cu fondul de ten True Match de la L’Oreal Paris. A trecut ceva timp de când acesta s-a lansat și sunt convinsă că ați mai auzit de el pe Youtube, sau poate unele dintre voi îl folosiți deja.

fond de ten l'oreal true match

Țin să menționez că True Match a fost primul fond de ten care mi-a atins fața (asta se întâmpla undeva prin clasa a-9-a). Il știam de la sora mea mai mare (care îl folosea over and over again), așa că atunci când am avut (sau nu neapărat) voie să folosesc și eu produse de makeup..oh well…monkey see monkey do! Mi l-am cumpărat fix pe acesta, pentru că doar el exista in mintea mea pe vremea aceea. Imi amintesc că mi-am ales o nuanță prea închisă – evident – dar mie îmi plăcea la nebunie. Cu toții facem greșeli în viață, don’t judge.

De-a lungul timpului fondul de ten True Match a trecut prin câteva schimbări de formulă, iar eu momentan am cea mai recentă variantă a sa care promite o aplicare uniformă și super blendable. Mi-a plăcut foarte mult inițiativa celor de la L’Oreal de a produce un fond de ten compatibil cu toate subtonurile pielii. Sunt sigură că și voi aveți problema aceasta atunci când sunteți în căutarea unui fond de ten care să se potrivească perfect.

fond de ten l'oreal true match

Așadar, acesta vine în întâmpinarea problemelor voastre: e disponibil în 10 nuanțe care satisfac nevoile unui ten cu subton rece, neutru și cald.

Fiind destul de bronzata in urma unei vacante, nuanta 4N chiar mi s-a potrivit la fix. Insa precum stim cu totii, basmele nu tin la infinit si bronzul meu s-a dus si el. Am fost nevoita sa cobor puțin cu picioarele pe pământ și mi-am dat seama că nu sunt Rihanna, așa că am combinat nuanțele 4N si 2R intre ele ca sa ajung din nou la un true match :). In prezent folosesc aceeasi combinatie de nuante si ma declar multumita.

fond de ten l'oreal true match

De bine, pe scurt:

  1. Am subton neutru. În general, îmi cumpăr fonduri de ten cu subton cald, însă uneori tenul meu arată ușor prea cald. Îmi place că nuanța 4N este chiar neutră și se vede super bine atunci când sunt bronzată. Poate data viitoare încerc un 3N, ca să nu îl mai combin mereu, zic.
  2. Textura este lichidă – mie personal nu îmi plac fondurile de ten cu textura prea groasă.
  3. Se aplică ușor și nu rămân pete inestetice.
  4. Setat cu pudră rezistă cu succes pe tenul meu mixt în jur de 5-6 ore fără să lucească.
  5. Acoperirea este medie spre mare.

Dacă ar fi să mă gândesc la ceva ce nu mi-a plăcut, aș putea spune că oxidează puțin, însă eu încă nu am descoperit un fond de ten drugstore care să nu facă acest lucru. Din experiența mea, toate își schimbă (mai mult sau mai puțin) nuanța după ceva timp de la aplicare, deci nu este neapărat ceva ieșit din comun.

Dacă vă întrebați unde îl puteți găsi, e disponibil în magazinele DM, in hypermarketuri dar și online aici.

*P.S: Curând intră in teste si gama True Match Minerals, so stay tuned ♥

Sunt curioasă dacă voi ați incercat până acum L’Oreal True Match si dacă da, cum v-ati înțeles cu el?

 

Stay Beautiful,

Maria ❤️

Un comentariu

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: