Beauty

REVIEW | Fond de ten L.A. Girl PRO Coverage HD Foundation

O sa incep prin a spune ca fondul de ten Make Up For Ever Ultra HD a devenit cu usurinta favoritul meu datorita formulei acestuia ce ofera o acoperire si rezistenta inedita (asta daca este aplicat si fixat corect). De curand am auzit de fondul de ten L.A. Girl HD Foundation care este  comparat cu MUFE. M-a convins repede sa ii acord o sansa si sa il testez (poate in acelasi timp vin si in ajutorul vostru) 😁.

L.A. Girl HD Foundation este un produs de tip drugstore, fiind un dupe pentru MUFE Ultra HD Foundation care face parte din gama produselor high-end/profesionale. Eu l-am achizitionat de aici. La prima vedere, ambalajul seamana destul de mult cu cel de la MUFE si vine insotit de pompita, care reprezinta cu siguranta un plus (sunt sigura ca toate am trecut prin mari chinuri cu vechea varianta Revlon Colorstay).


Un lucru foarte util mi se pare adjusterul White cu ajutorul caruia poti deschide nuanta oricarui fond de ten in cazul in care e nevoie. Eu am ales nuantele: White, Fair, Natural si Nude Beige, toate avand subton galben (am inteles ca Porcelain ar avea subton roz). In cazul meu, cel mai bine mi se potriveste Fair. Acoperirea s-a dovedit a fi medie spre mare, finish-ul fiind luminos/satinat, asemanator cu cel de la MUFE. Ce am observat este faptul ca se usuca putin mai greu fata de alte fonduri de ten. Tin sa mentionez ca tenul meu este normal/uscat, iar fondul de ten a fost aplicat dupa ce am folosit o crema hidratanta. Ulterior l-am fixat cu pudra Make Up For Ever HD si a rezistat cu succes pana la demachiere (aproximativ 9 ore).

Ca o scurta concluzie, pot spune ca este un fond de ten bun si totodata accesibil ca si pret. Este util pentru machiajul de zi cu zi si asemanator cu varianta high-end de la Make Up For Ever in anumite privinte, asadar merita incercat.

Astept parerile voastre daca l-ati folosit, dar si intrebari in cazul in care am omis vreun detaliu.

M.💜

Un comentariu

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: