Beauty

REVIEW | Masca Glam Glow GravityMud

masca glam glow

masca glam glow

Chiar azi, în timp ce mi-o aplicam pe față, mă uitam că mai am suficientă mască pentru aproximativ încă o utilizare și fix atunci mi-am dat seama că ar fi cazul să scriu câteva păreri despre ea. A fost o întreagă nebunie pe Youtube cu măștile GlamGlow și știu că la momentul respectiv, când au apărut, nu mi s-au părut foarte affordable, dar cumva le-am găsit la un preț mega bun în cadrul unui târg de beauty, așa că am zis it’s now or never.

GLAM GLOW GravityMud e o mască peel-off potrivită tuturor tipurilor de ten dar în special pielii problematice, care se confruntă cu pete pigmentare și linii fine, cel puțin așa spun cei de la Glam Glow. O găsiți în două variante: de 15mg ($24) și 50mg ($59), in Sephora. Eu am varianta de 50mg și am apreciat din start faptul că vine la pachet cu o pensulă pentru aplicare, pentru că sincer nu mă omor după aplicarea măștilor direct cu degetele.

Acum să trecem la ce ne interesează. Merită sau nu să dai în jur de 200 lei pe masca Glam Glow? Trecând peste aspectul argintiu mega metalizat și super cool pe care îl are, mi s-a părut că miroase foarte bine, iar tenul într-adevăr se simte foarte moale, ferm și catifelat după ce o folosesc. La capitolul linii fine nu pot să zic că am observat o mega îmbunătățire, iar cu petele pigmentare nu am avut probleme pana acum. Cu siguranță e o mască pe care aș cumpăra-o din nou oricând, dacă aș găsi o ofertă bună, pentru că îmi place cum se simte tenul după ce o folosesc, însă din punctul meu de vedere, pot obține un efect similar folosind și alte măști (puțin off topic, dar masca pentru buze de la Sephora e ahhh-mazing)

În concluzie, este o mască bună, un pic overpriced. Totuși, încă sunt curioasă să încerc și celelalte măști de la Glam Glow. Dacă voi ați folosit-o, sunt curioasă ce părere aveți despre ea și dacă v-a ajutat tenul în legătură cu petele pigmentare sau liniile fine . Let me know in the comment section! ♥

Stay Beautiful,

Maria ♥

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: