Beauty

REVIEW | Noul Fond de Ten Wet’n’Wild Photo Focus

Zilele trecute am postat pe Insta o poză cu noile achiziţii din magazinul L’arome. Printre ele se numără şi noul fond de ten de la Wet’n’Wild – Photo Focus şi am observat multe aţi fost interesate de el :D. Aşa că m-am gândit să văd si eu ce ştie să facă. Mi-a plăcut ambalajul şi mi s-a părut deşi este atât de lichid, acoperirea este mare. Deci m-am hotărât îl testez iar astăzi o spun şi vouă ce părere mi-a lăsat. începem! ♥

Cei de la Wet’n’Wild spun este un „Fond de ten de nouă generaţie super performant, testat sub şapte lumini diferite, astfel încât ofere aceeaşi culoare indiferent de momentul zilei. Prevăzut cu un complex ce difuzează lumina şi matifiază tenul.” Sunt de acord, chiar arată foarte bine în realitate, la lumina naturală, dar şi în poze 😀

Despre ambalaj:

Produsul vine ambalat într-un recipient din sticlă şi conţine 30ml, o cantitate normală pe care o regăsim la majoritatea fondurilor de ten. Ceea ce nu m-a încântat atât de tare a fost faptul nu are pompiţă. In schimb, are un fel de pensulă din plastic care nu e atât de utilă, dar se poate folosi.

Acoperire & Finish:

Înainte de aplicare am folosit o cremă de faţă cu extract de melc de la Herbagen. E una dintre preferatele mele pentru hidratează foarte bine şi este potrivită pentru toate tipurile de ten. O găsiţi aici la preţul de 26 lei.

Pentru fond de ten eu am ales nuanţa 368 – Golden Beige. Acoperirea este medie, se vede foarte bine pe timpul zilei, nu încarcă tenul şi se întinde foarte uşor. Aplicat în două straturi subţiri ajunge fie un fond de ten full coverage. Dacă aveţi nevoie de extra-acoperire doar în anumite zone, puteţi îl aplicaţi acolo unde este cazul. Eu l-am folosit împreună cu beauty blenderul de la Ebelin care e printre preferaţii mei şi despre care am scris un review aici 😀

Am remarcat faptul dacă nu lucraţi repede cu el, riscaţi se usuce pe ten şi lase pete, deci trebuie întins rapid. Finish-ul este semi-mat, adica in mare parte este matifiant dar nu lasa aspectul acela de piele uscata. Mi-a plăcut nu arată ca şi cum avea o masca pe faţă.

 

 

Şiii mi-a mai plăcut mult faptul că nu dă flash-back in poze :D. Adică ne scuteste de posibilitatea de a arăta ca o fantomă in pozele făcute cu blitz.

Rezistenţă:

La capitolul rezistenţă am numai cuvinte de laudă pentru Photo Focus. Eu l-am aplicat într-un strat lejer apoi am revenit cu produs în zonele în care simţeam nevoia de mai multă acoperire. Mi-a rezistat impecabil în jur de 9-10 ore, timp în care nu l-am retuşat absolut deloc. Şi dau pe spate, nu mi s-a strâns în ridurile fine din jurul gurii şi nici tenul nu îmi lucea inestetic :D.

Cu siguranţă e un fond de ten pe care îl recomand! Având un finish mat spune e potrivit unui ten normal sau mixt (cum e şi al meu în perioada verii), dar s-ar putea meargă bine şi pe un ten uşor uscat. Dacă vreţi şi voi îl încercaţi, e disponibil în 5 nuanţe pe site-ul www.larome.ro sau îl mai găsiţi în magazinul L’Arome din centrul comercial Galeriile Titan (Bucureşti). Preţul este unul accesibil pentru ce ştie facă, mai exact 39 lei :D.

Dacă v-a plăcut articolul sau dacă aţi testat deja fondul de ten, aştept toate părerile voastre mai jos in comentarii ♥.

3 comentarii

  1. L-am tot vazut pe youtube, din pacate tocmai ce mi-am comandat un fond de ten, dar data viitoare stiu ce voi proba.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: