Beauty

REVIEW | Noutati de la Benefit: POREfessional Pearl Primer

Dacă nu este prima oară când treceți pe aici, știți că susțin cu tărie faptul că înainte de fond trebuie să ne aplicăm o bază de machiaj și să ne ocupăm de hidratarea tenului. Nu contează că aveți tenul gras, mixt sau uscat – un primer este întotdeauna prietenul vostru. În cazul de față, eu am un ten mixt cu pori vizibili, așa că încerc să mă orientez spre primere matifiante dar îmi doresc ca acestea să îmi minimizeze și porii în același timp.

benefit porefessiomal pearl primer romania pareri

De cele mai multe ori, atunci când machiez alte persoane, am observat că cel mai des întâlnit tip de ten este cel mixt, așa că m-am gândit să vă vorbesc puțin despre un primer pe care l-am descoperit recent: Benefit POREfessional. O să îmi spuneți „Păi cum, recent? Il știm de mult”. Ei bine, da, recent am fost plecată în vacanță și am descoprit noua variantă a acestui primer și anume Benefit POREfessional Pearl Primer. Evident că nu am stat pe gânduri și mi l-am achiziționat imediat.

benefit porefessiomal pearl primer romania pareri

Așa cum este mentionat și pe site-ul Benefit, este vorba despre „the power of POREfessional….PLUS brightening!”. Noua variantă promite să minimizeze vizibil porii și să țină sub control sebumul, oferind un finish luminos satinat. Nu vă gândiți că o să arătați că și când v-ați dat cu iluminator, nu e genul acela de finish satinat, însă mie personal mi se pare că tenul arată mult mai natural și sănătos după ce folosesc această bază.  În același timp, oferă și o rezistentă mai mare a machiajului.

benefit porefessiomal pearl primer romania pareri

benefit porefessiomal pearl primer romania pareri

L-am tot supus la teste și după aproape două luni pot spune că le-a trecut cu brio pe toate. Nici nu mă așteptăm la altceva, având în vedere cât de mult mi-a plăcut prima variantă a sa. L-am folosit atât pentru mine cât și pentru machiajele pe care le realizez clientelor mele și nu am avut vreo problemă cu el. Știu că vreți să îl vedeți pus la treabă, așa că v-am lăsat mai jos dovada cu el în acțiune. Pozele de before & after nu sunt editate in niciun fel, tocmai pentru a vă arăta si vouă efectul :). Primerul este aplicat pe tenul curat, demachiat și hidratat in prealabil.

benefit porefessiomal pearl primer romania pareri

Nu mai țin minte exact cât a costat, dar cred că în jur de 130 lei (eu l-am cumpărat dintr-un Duty Free din Dubai) și în opinia mea își merită fiecare bănuț :D. Știu ca o să apară în curând și la noi în Sephora, iar atunci când se va întâmpla asta, să fiți cu ochii pe el – you don’t wanna miss it! Din cate am ințeles, lansarea va avea loc in luna mai ❤️.

Voi ce primere folosiți?

Stay Beautiful,

Maria ♥

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: