Beauty

Review & Swatch | Farduri Melkior

Am tot promis că vă arăt colecția mea de farduri Melkior + swatch-urile aferente. O să sar peste partea în care caut o scuză, nu de alta, dar încă nu am niciuna suficient de bună. Insaaa, am avut timp să mă ocup de acest articol în sfârșit. Am încercat să surprind în poze nuanțele, nu știu cât de bine mi-a ieșit dar sper să vă puteți face o idee despre cum arată ele. Din păcate am avut câteva probleme tehnice și nu am reușit să pozez chiar toate fardurile, dar marea majoritate sunt mai jos și aveți exemple din toate texturile. În poze fardurile sunt aplicate direct pe piele, fără bază. Sit back & enjoy! ♥

farduri Melkior

Țin minte că mi-am cumpărat primele produse Melkior în urmă cu 3 ani, undeva prin anul 2015. De atunci am rămas o mare fană a fardurilor, a rujurilor lichide mate (despre care am scris aici) si a creioanelor de buze, despre care o să vă povestesc altă dată.

farduri Melkior

Trebuie să vă spun că există momentan 3 tipuri de farduri Melkior: mate, satinate, baked, metalizate și cele cu finish perlat, care sunt de altfel și cele mai noi apariții.

farduri Melkior

Textura lor este în general una cremoasă, se aplică ușor și se blenduiesc la fel de ușor. Unele nuanțe sunt multitasking – eu folosesc nuanța Desert Sand și ca fard de sprâncene. Am nimerit și nuanțe care sunt puțin mai prăfoase, cum ar fi Black Velvet sau Prune. În general fardurile închise la culoare tind să aibă puțin mai mult fall ouț decât restul, așa că nu m-a deranjat foarte tare acest aspect.

Despre gradul pigmentație pot să zic numai lucruri de bine. Cum am spus și mai devreme, majoritatea sunt foarte pigmentate, depinde totuși și pe ce bază sunt aplicate. Eu personal folosesc MAC Soft Ochre ca bază pentru machiajul ochilor. Am câteva nuanțe sidefate care au un finish puțin mai sheer și nu se văd așa cum mi-aș dori aplicate direct pe pleoapă, însă le pot folosi în alte scopuri, cum ar fi în colțul intern al ochilor sau peste un eyeliner gel.

farduri Melkior

Rezistența lor nu m-a dezamăgit niciodată, nu mi s-a întâmplat să se șteargă din intensitate și au rezistat cu succes până la demachiere. Nu e de mirare de ce se inghesuie toata lumea sa cumpere farduri Melkior.

farduri Melkior

Prețul mi se pare destul de decent, având în vedere că o pastilă costă 19,99 lei (sau 15,92 lei dacă aveți card de reducere în baza diplomei de make-up artist) iar cantitatea este una măricică-3,2g.

farduri Melkior

În general ratez toate ofertele lor, pentru că nu sunt niciodată pe fază atunci când trebuie, însă știu că mai mereu au promoții pe site, în special la farduri, de genul 1+1 gratis. So keep an eye on them :). Am observat totuși că au și o ofertă permanentă, dacă vă cumpărați 6, 12 sau 24 rezerve de farduri primiți gratuit și o paletă magnetică pentru depozitarea lor, which is pretty cool. Mai multe detalii despre ofertele curente găsiți aici.

Voi ați încercat fardurile de la Melkior?Dacă da, cum vi se par?

Stay Beautiful, 

Maria ♥

 

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: