Beauty

Ten mixt & gras | Fonduri de ten high-end care merită încercate

fond de ten high-end

Pentru că fondul de ten e în continuare unul din subiectele mele preferate și pentru că am avut ocazia să încerc diferite formule și branduri până acum, m-am gândit să las aici o mică listă cu fonduri de ten high-end (a.k.a alea scumpe, produsele de lux, pe care le vânăm mereu la reduceri) care merită încercate, din punctul meu de vedere. De ce? Mmmm…poate are cineva nevoie de 2-3 păreri înainte de a arunca 200-300 de lei pe o sticluță care arată fancy și scrie Dior pe ea, pentru că nu, nu tot ce e high-end e și super tare. Ce șoc! Așa cum sper că ați intuit, urmează și partea II a acestui articol, care va fi dedicată tenului uscat, so don’t worry, I got you covered :D. Să trecem la lucruri serioase!

Cu riscul de a vă plictisi, o să derulez din nou banda cu “hidratare & primer întotdeauna înainte de aplicarea unui fond de ten”, mai ales în cazul unui ten mixt sau gras. Poți să ai cel mai bun fond de ten din lume, dacă nu folosești o cremă hidratantă și o bază potrivită, machiajul pur și simplu nu va rezista atât de bine și nici nu va arăta extraordinar după câteva ore.

Marc Jacobs Re(marc)able

Despre Re(marc)able de la Marc Jacobs am mai vorbit într-un articol anterior aici. În continuare îmi susțin părerea, este un fond de ten extraordinar de pigmentat, are acoperire full coverage (acoperă chiar mai bine decat Estée Lauder Double Wear) iar textura sa este divină. Din păcate încă nu e disponibil în România, dar îl gășiți pe site-urile din străinătate care livrează la noi (net-a-porter.com sau siteul oficial marcjacobsbeauty.com). ReMarcable m-a dat pe spate din toate punctele de vedere, atât la capitolul rezistență cât și la capitolul finish & acoperire. Are doar 22ml, însă, fiind foarte concentrat, nu ai nevoie de mult produs. Cu siguranță e un fond de ten high-end care merită încercat!

Preț: $55.00

fond de ten high-end

Estée Lauder Double Wear

Personal, am o relație de love-hate cu Double Wear, pur și simplu e too much pentru tenul meu și am mereu senzația că mă strânge fața (am tenul mixt) atunci când îl folosesc. În schimb, clientele mele, cele care au tenul mixt sau gras, îl adoră, mereu îmi spun că nici nu îl simt pe față. Probabil sunt una din ghinionistele care nu îl suportă pe ten. Still, e un fond de ten excelent pentru tenul mixt sau gras, care rezistă mega bine și nu se transferă. Îl mega iubesc pentru machiajele pe care le realizez clientelor mele :).

Preț: $42.00

fond de ten high-end

DIOR Diorskin Forever Fluid

Diorskin Forever e o variantă puțin mai lejeră a fondului de ten Estee Lauder Double Wear, cel puțin așa mi se pare mie. Îmi place mult textura lui și felul în care arată pe piele, pentru că are un finish mat, dar luminos în același timp si foarte natural. Acoperirea este medie spre mare, buildable, nu arată cakey pe ten, iar cel mai mare plus mi se pare că este finishul, v-am zis. Personal, cred că e un fond de ten potrivit si pentru tenul normal, dar mai degrabă pentru un ten mixt. Pentru un ten gras, în adevăratul sens al cuvântului, aș rămâne la Estée Lauder sau Marc Jacobs.

Preț: $52.00

fond de ten high-end

Nu uitati ca ne vedem zilnic pe contul meu de Instagram sau pe Facebook ♥

 

Stay Beautiful,

Maria

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: