Beauty

Tu ce produse folosesti zilnic? | Scoala de Beauty Vlogging L’Oreal Paris

Scoala de Beauty Vlogging

Sunt convinsă că toate avem un produs preferat în trusa noastră de makeup, indiferent că e balsam de buze, mascara sau blush. Probabil îți imaginezi că fiind make-up artist, îmi petrec zilnic ore în șir în fața oglinzii pentru un machiaj cât mai sofisticat, dar vreau să îți spun că nu e chiar așa 😀 Sunt zile în care nu mă machiez deloc și chiar mă bucur de momentele acelea. Însă atunci când mă machiez, de cele mai multe ori prefer un machiaj simplu de zi, care să nu îmi ia foarte mult timp. Tocmai din acest motiv pun accentul pe câteva produse care să îmi confere un look relaxat și fresh.

 Scoala de Beauty Vlogging by L’Oreal Paris

După cum știi deja, sunt super încântată că particip la Școala de Beauty Vlogging by L’Oreal Paris, iar săptămâna trecută am primit de la ei un colet plin cu bunătăți și bineînțeles că le-am încercat imediat după ce am deschis coletul :)). Astăzi o să îți vorbesc puțin despre trei produse mi-au plăcut în mod special și care au intrat deja în rutina machiajului meu :D.

Scoala de Beauty Vlogging

Machiajul meu de zi nu e foarte complicat, așa că pentru față folosesc doar puțin fond de ten, corector și pudră pentru fixare. Însă detaliile fac diferența, așa că nu renunț niciodată la rimel, ruj și puțin fard de pleoape.

Definirea genelor

Nu știu cum ar fi fost viața mea dacă nu s-ar fi inventat rimelul. Serios! Sunt „norocoasa” posesoare a unor gene scurte și drepte, așa că mascara chiar e un produs la care apelez cu încredere de fiecare dată :)) Pe lângă ambalajul mega cute și feminin, Paradise Extatic de la L’Oreal Paris e unul dintre cele mai bune produse care a ajuns pe genele mele până acum. Mi-a plăcut atât textura, cât și efectul pe care îl conferă genelor, dar cel mai mult mă încântă faptul că toate acestea au fost posibile fără să le încarce 😀 Dacă ești în căutarea unui rimel negru intens, îți recomand să îl încerci! Pe mine m-a cucerit din prima 😀

Scoala de Beauty Vlogging

Ce port pe buze?

Pentru un machiaj lejer, nu se putea să nu adaug și puțină culoare, nu? Rujurile Color Riche Matte le știu încă din copilărie, de pe vremea aceea când încă nu știam ce e rimelul sau unde se aplică. Nu știam eu prea multe, dar cu siguranță știam cum arată un ruj și țin minte că îi încercam mamei toate rujurile din trusa ei de machiaj 😀 Cred că toată lumea știe că sunt o mare fană a rujurilor mate în orice culoare, așa că nu mai e nevoie să menționez cât de mult îmi place nuanța pe care am primit-o – 103 Blush In A Rush.

Scoala de Beauty Vlogging

Accente aurii

Și tot vă spuneam mai deveme că detaliile fac diferența, așa că vreau să vă arăt un fard de pleoape foarte versatil. Eye Paint de la L’Oreal este un fard cremos și multifuncțional, pentru că îl poți aplica într-o cantitate mai mică pe timpul zilei (pentru un look mai discret), sau te poți juca până obții intensitatea dorită pentru un machiaj de seară. Eu am încercat să îl folosesc și ca bază pentru fardurile compacte, dar și ca un accent auriu pe buze și ambele variante funcționează de minune :D.

Scoala de Beauty Vlogging

Sper că ți-a fost util articolul de azi, pentru că el reprezintă și prima mea temă din cadrul Școlii de Beauty Vlogging! Dacă ți-a plăcut și vrei să mă susții cu un vot, o poți face chiar aici :D.

Ca întotdeauna, mă poți întreba orice în comentarii, pe contul meu de Instagram, sau pe Facebook ♥.

 

Stay beautiful,

Maria ♥

3 comentarii

  1. Imi place fardul auriu si nuanta rujulu. Chiar o sa ma uit dupa el, poate se lipeste de manuta mea. <3 Iti doresc mult succes in aceasta competitie si desigur, ai un vot si de la mine :*

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: