Beauty

Primele rezultate | VICHY Dercos Densi-Solutions

Recunosc, printre marile mele probleme existențiale se numără și volumul părului, mai exact lipsa acestuia. Am fost acum câteva săptămâni la evenimentul de lansare VICHY Dercos Densi-Solutions, o noua gamă completă pentru ingrijirea părului, menită să redea densitatea firului de păr persoanelor care se confruntă cu un păr lipsit de volum, subțiat și rar. All checked.

Diagnostic

În urma unui diagnostic al părului, realizat cu o mini-cameră super performantă, am aflat că dețin un scalp iritat și un fir de păr subțire. Am rămas șocată când am văzut cum arată scalpul meu zoom-uit de ‘n’ ori pe un ecran de laptop și îmi pare rău că nu am făcut câteva poze pe care să le atașez undeva pe aici.

La final, am primit și acest kit, Dercos Densi Solutions, care conține un șampon, un balsam și un tratament. M-am pus pe testat, pentru că eram chiar curioasă să văd dacă are efect asupra părului meu.

Primele rezultate

Imediat după primele utilizări, am observat o schimbare în bine în ceea ce privește volumul părului, adică părul meu pare mult mai „plin” și are mult mai mult volum decât atunci când nu foloseam kitul și încercam să obțin acest efect prin diverse produse de styling. Spun „mult mai plin” pentru că, deși kitul promite să obținem mai multe fire de păr după utlizarea constantă timp de 3 luni, este evident că nu am avut cum să le număr :)). Dar da, am senzația că am un păr mai „plin”, mai dens :D.

Also, mi se pare că această gamă îmi ține cumva sub control secreția excesivă de sebum, eu având un păr gras. Prin urmare, reușesc să mă spăl că oamenii normali, la 3-4 zile, asta dacă nu folosesc fixativ sau alte minuni.

De ce imi place gama Vichy Dercos Densi-Solutions

Cel mai mult îmi place balsamul. Spre deosebire de alte produse, se poate aplica pe lungimea părului dar și pe scalp. Și nu, nu mi-a îngrășat părul. Mi se pare că îl hidratează foarte bine și îi face față chiar și părului decolorat de la vârfuri. Printre ingredientele pe care le conține acest balsam se număra și Vitamina E, care protejează părul și previne pierderea intensității culorii, în cazul în care aveți un păr vopsit.

Tratamentul se aplică zilnic, pe părul secționat, în jur de 5 pompițe/secțiune, direct pe scalp. Formula este foarte lejeră și nu am sesizat nicio senzație de încărcare la nivelul părului.

Din câte am reușit să îmi dau seama, chiar îmi priește această schimbare. Nu pot să zic că înainte îmi cădea părul excesiv, însă am un păr fin care pare destul de rar (mai ales atunci cand se îngrașă) si mereu mi-am dorit să am un fir mai gros. Momentan cred că am trecut de jumătatea tratamentului, rezultatele finale fiind vizibile după 3 luni de utilizare.

Dacă aveți și voi probleme de genul acesta (păr subțire, rar, lipsit de volum), vă recomand să încercați măcar tratamentul din gama VICHY DERCOS Densi Solutions. Se găsește în farmacii dar și online aici, unde l-am văzut de curând la un preț redus.

Dacă l-ați încercat deja, sunt curioasă să aflu ce efecte a avut pentru părul vostru 🙂 Daca nu l-ati incercat, am un giveaway dragut pentru voi pe contul meu de Instagram! 

Stay Beautiful,

Maria

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: